• Rask levering
  • Betal med Klarna
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
WET'S er tilbake!
Nyheter

WET'S er tilbake!

Nordic Grip vil igjen produsere den anerkjente RedDot design Award vinnende Wets støvelen.

I den perioden vi har jobbet med Nordic Grip har vi fått gjentatte forespørsel fra distributører, sluttkunder og samarbeidspartnere om vi kan starte opp igjen produksjon av den ettertraktede gummistøvelen Nordic Grip WETs. Denne har vært svært populær, og skal ha slått særdeles godt an i land som Tyskland, Sveits og England. Nå ønsker vi også å sette et fokus på denne støvelen her til lands.

Tilbakemeldinger vi har fått trekker selvfølgelig frem de praktiske egenskapene med at man bare kan gli inn/ut av støvelen, og at den fungerer svært godt i et vått, sølete og kaldt klima da den samtidig holder godt på varmen når det er kaldt ute. Den innebygde IceLock sålen bidrar også til et godt grep når man skal ut på vintertid og det har blir glatt og isete ute.

Utover de praktiske egenskapene er tilbakemeldingene også tydelige på det spennende og trendy designet som også ved introduksjon vant den anerkjente RedDot design Awards. Støvelen vil komme flere forskjellige spennende og tidsriktige farger som vil fullføre antrekket ditt og samtidig dekke de utfordringene vinterværet byr på.
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETsertilbake/Nordic-Range-Cuckooland-HR-Cutout.png
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETsertilbake/10-470_001_Dypetset.png
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETsertilbake/10-450_WETS_NAVY_06_USE.png
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETsertilbake/10-540_001.png