• Rask levering
  • Betal med Klarna
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
Best i test
Nyheter

Best i test

Testvinneren tar brodden av de såpeglatte bakkene

TV 2 hjelper deg (TV 2): Med glatt is følger knall og fall – i hopetall. Vi har funnet broddene du kan stole på – og vil unngå!

Har du hatt et ublidt møte med blankisen denne vinteren? Gode brodder kan være redningen fra et håndleddsbrudd på glatta. Men det er ikke alle som er like bra. Vi har tatt en utdrag fra TV 2 Hjelper deg som har testet fem ulike brodder for generell spaserbruk.

Til å teste dette har TV2 fått med oss curling-dronninga Dordi Nordby, hun har flere OL og VM-medaljer fra nittitallet er hun er godt vant på glatt is. I testpanelet sitter også nevøen hennes Fredrik Nordby og proff-curlingspiller Joachim Lange. To andre som også har testet broddene er kiropraktor Morten Johanessen og fysioterapaut Frida Leiulfsrud som jobber ved fot- og ankelklinikken på NEMUS Bryn.

Dette sa de om vår klassiske brodd, NORDIC GRIP WALKING.

Best grep med mange pigger

Brodder med pigger er gjerne standardtypen. Våre resultater viser at det kan være en god grunn til nettopp det. Helt til topps finner vi Walking-brodden fra Nordic Grip. En heldekkende brodd med 10 kraftige metalldubber. Enkel å ta av og på, og med solid grep - denne var testpanelets favoritt!

Nordic Grip Walking - terningkast 6 og testens vinner!

Les hele testen på:

Tv2.no

https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/Bestitest/kent-henderson-5yOefHJEaGw-unsplash-(1).jpg