• Rask levering
  • Betal med Klarna
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
Hvorfor bruke brodder
Din Sikkerhet

Hvorfor bruke brodder

Vinteren er høysesong for bruddskader og forstuelser etter fall på glatta og mange synes kanskje at det er flaut å ty til brodder for sin egen sikkerhet. Nå er det heldigvis blitt stadig mer akseptert å ty til brodder på glatt føre og vi ser det også stadig mer i bruk blant yngre, og ikke bare som et tilleggsutstyr eldre bruker til rullatoren eller gasståken.

Det er ofte to hovedgrunner til at man sklir og slår seg på det glatte føret. Den første, og gjerne det som skjer oftest er at hælen på den fremste foten sklir idet du tar et skritt fremover og det resulterer i at man minster festet og faller. Den andre måten man ofte sklir på, er at forfoten på det bakre benet slipper festet i det du tar et skritt frem og du faller fremover. Da forkommer ofte skadene i det du prøver og ta deg imot med hendene. Det skal ikke mer til enn det neste skritt på det glatte føret før du faller og kan skade deg.

Hver vinter skader tusenvis av nordmenn seg når de faller på isen og det er de unge som skader seg mer på isen og glatt føre viser nye undersøkelser. – Man må ikke være flau over å bruke brodder på glatt før.

En fallskade er helt unødvendig – og kan fort bli alvorlig om du i tillegg er uheldig i fallet. Ta forhåndsregler og tenk på sikkerheten din når du skal ut på glatt føre i vinter. Med brodder fra Nordic Grip reduserer du muligheten for å skade deg betraktelig når du er ute. Vi har brodder til alle slags formål, diverse modeller til det bruke som passer deg best og det finnes i alle størrelser.
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/Hvorforbrukebrodder/10-532-7.jpg