• Rask levering
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
Wets - En perfekt hage og fritidssko!
Nyheter

Wets - En perfekt hage og fritidssko!Våren er for mange en fast tid for hagearbeid, men det kan også være en utfordring å holde føttene tørre, varme og rene. Med fuktige forhold i hagen, kan det være vanskelig å finne et par sko som er både funksjonelle, varme, vanntette og komfortable. Men det er her WETS gummistøvel fra Nordic Grip kommer inn i bildet. Gummistøvelen er en flott løsning under hagearbeid, spesielt på våren når det er mye fuktighet i jorden. WETS gir en god beskyttelse mot vann og søle, og den forete innsiden bidra til å holde føttene dine varme og tørre når du arbeider i hagen.

En av fordelene med WETS er at de rengjøres enkelt etter bruk. Gummistøvlene er også komfortable og enkle å ta på med sin korte ankelhøyde. De gir god støtten til føttene dine, og de har en behagelig og varm innvendig fôring som gjør at føttene holdes varme og kan puste.

I tillegg til å være funksjonelle og komfortable, finnes de også et bredt utvalg av stilige og fargerike varianter. Du trenger ikke å ofre stil for funksjonalitet lenger. Du kan finne alt fra en klassisk grønn støvel til mer fargerike og moteriktige pastellfarger som uttrykker din personlige stil selv når du utfører hagearbeid.
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETSertilbake/NG2001_24.jpg
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/WETSertilbake/NG2001_8.jpg