• Rask levering
  • Betal med Klarna
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-

Turskøyter

En vinteridyll for eventyrlystne! Turskøyting er en relativt ny og spennende aktivitet som gir deg muligheten til å utforske den nordiske naturen på en unik måte. Her vil du få muligheten til å oppleve den nordiske vinteren på en spennende og vakker måte. Med turskøyter dekker man store avstander på en effektiv tid, og dette er en morsom måte og flytte seg i naturen på. Turskøyting gir en unik mulighet til å komme tett på naturen. Her blir du en del av landskapet og opplevelsen spennende og vakker.

Turskøyter med BC-Binding Den vanligste typen binding er en BC-binding, som også kalles for fjellskibinding. Dette er den brede skibindingen som brukes på fjellski. Dersom du skal kjøpe turskøyter til fjellskistøvler, så må du også kjøpe monteringssettet som også ligger på denne siden. Dette monteringssettet gjør at du får skrudd fast bindingen på skøyten. Dersom du kjøper bindingen og monteringssettet sammen med skøyten, så monterer vi bindingen på skøytene for deg.

Turskøyter med NIS NNN-Binding Hvis du ønsker å bruke en vanlig langrennsbinding, kan du kjøpe den sammen med skøytene, og vi vil sørge for monteringen. Det er enkelt å montere langrennsbindingen selv hvis du allerede har en binding hjemme og ønsker å bruke den i stedet. Vi anbefaler en binding som er spesielt egnet for skøyting. Når du velger sko til skøytene, anbefaler vi å bruke langrennssko som er designet for skøyting, gjerne med ekstra ankelstøtte.

Velg riktig lengde på skøyten Vi tilbyr skøyter i størrelsene 44 cm og 48 cm. En nyttig retningslinje er å velge skøyter som er noen centimeter lengre enn din EU-sko størrelse. For nybegynnere er det enklere å manøvrere med kortere skøyter, mens lengre skøyter gir bedre glid. Hvis du velger for lange skøyter, kan det bli vanskeligere å unngå å krysse skøytene mellom beina.
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/SCO_15.02.2331870.jpg
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/SCO_15.02.2331644.jpg
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/SCO_15.02.2333092.jpg

9 produkter