• Rask levering
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
Turskøyter
Nyheter

Turskøyter

Turskøyting: En vinteridyll for eventyrlystne.Turskøyting er en relativt ny og spennende aktivitet som gir deg muligheten til å utforske den norske vinternaturen på en unik måte. Med turskøyter dekker man store avstander på kort tid, og dette er en morsom og actionfylt måte og flytte seg i naturen på. Turskøyting gir en unik mulighet til å komme tett på naturen. Når du glir over isen vil du føle den under deg og du vil føle at du blir en del av landskapet.

Forberedelser:

I miljøet poengteres det alltid at det ikke finnes sikker is, bare sikre skøytere. Derfor har Nordic Grip laget et komplett konsept med høykvalitets skøyter og nødvendig sikkerhetsutstyr. Sikkerhet bør alltid være øverst på listen når du begir deg ut på turskøytingseventyr. Sørg for å sjekke isens tykkelse før du begynner å bevege deg på den. Alltid ha med deg nødvendig sikkerhetsutstyr som ispigger, isstaver, hjelm og en redningsline. Det er også anbefalt å gå sammen med andre for ekstra sikkerhet.

Nyt den nordiske vinteren:

Når alt er på plass, er det på tide å utforske den nordiske naturen og gleden av å stå på skøyter. Glid over isen mens du tar inn inntrykket i fantastiske omgivelser. Turskøyting i norsk natur er en uforglemmelig opplevelse for eventyrlystne!

Husk også: valget av størrelse på skøytene man går på med avhenger ikke bare av størrelsen på føttene man har, men også forholdene på underlaget og isen man går på. Er det en glatt, flat og rask is kan lange skøyter gi en fantastisk følelse selv med mindre føtter. Men er det ruglete og et ujevnt islag kan det vært enklere å bevege seg over isen med en kort skøyte på føttene.
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/NG8000_1.jpg
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/SCO_15.02.2333092.jpg