• Rask levering
  • Sikkert grep
  • GRATIS FRAKT OVER 500,-
Barnebrodder
Din Sikkerhet

Barnebrodder

Gi barna en trygg ferdsel på vinterens glatte føre.Vinteren er en tid full av moro og eventyr for barna våre, med aking, bygging av snømenn, lyslykter og lek står høyt på listen over favorittaktiviteter. Men i tillegg til all gleden vinteren bringer, kommer den også med utfordringer som glatt føre med isete veier og fortau. For å sikre at barna dine kan nyte vinteren er barnebrodder en nyttig del av vinterutstyret.

Barnebrodder er små og lette. De festes enkelt til barnas sko eller støvler for å gi et godt grep på isete og glatte overflater. De er en enkel og effektiv løsning for å unngå fall og skader som kan oppstå på glatt føre. Barnebrodder gir barna bedre stabilitet og reduserer risikoen for å skli og falle på isen. Dette kan bidra til å forhindre skader. Nordic Grip leverer barnebrodder tilpasset alle størrelser og de passer de fleste sko og støvler.

Hvorfor Barnebrodder?

Barnebrodder er en enkel, rimelig og effektiv måte å sikre at barna dine kan glede seg over vinteren uten bekymring for glatt føre. Ved å investere i et par pålitelige barnebrodder, gir du barna muligheten til å utforske vinterens i full trygghet. Så la dem hoppe i snøen, løpe på isen og oppleve den morsomme siden av vinteren, alt mens de holder seg tryggere med brodder på føttene.

https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/NG0005_12.jpg
https://www.nordicgrip.no/pub_docs/files/NG0005_15.jpg